Metalna brnjica- gumirana metalna brnjica NEMŠKI OVČAR GSD

79,90  z DDV

Ta profesionalni nagobčnik je udoben in univerzalen izdelek, priporočljiv tako za vsakodnevno uporabo za dolge sprehode, kot tudi policijske patrulje in trening vaje. .
Posebna zasnova košare omogoča psu, da pravilno diha, pije vodo in jemlje hrano npr. iz roke vodnika. Kovina je prevlečena s posebno gumo, kar preprečuje, da bi usta, nos ali jezik psa zamrznili na kovinske elemente nagobčnika.
Vsi jermeni so izdelani iz najkakovostnejšega pravega usnja, glavno zaponko tipa „klik-klak“ pa je izdelalo priznano podjetje HS. Vse zakovice so izdelane iz kromirane trdne medenine, ki preprečuje korozijo, če ti elementi pridejo v stik z vodo.
Kombinacija trpežne, močne in hkrati lahke košare z usnjenim trakom, ki ga proizvajamo pri Dingo Gear, vam daje profesionalni nagobčnik, ki bo še dolgo postal sestavni del opreme vašega psa.

  • Debel oblazinjen del iz filca ščiti in absorbira večino sile, ki deluje na psa, učinkovito zmanjša možnost kakršnekoli bolečine, tako da pes nestrpno in igrivo ponavlja vajo!
  • Filc pokriva tudi stranske dele pasjih ustnic in ščiti proti odrgninam
KodaDolžina nagobčnikaObseg nagobčnika
S0304010,5cm35cm
S0304111,5cm37cm
S0304212,5cm43cm
Očisti
SKU: S03040_S03041_S03042-1 Kategorije: , , Oznake: ,