DingoGear – oprema za vodnike
DingoGear je profesionalna oprema za usposabljanje psov, ki služijo v policiji, vojski, carini in drugih uniformiranih dejavnostih. Namenjena je vsem, ki želijo kvalitetno in trpežno opremo, predvsem pa opremo na profesionalnem nivoju.
Oprema od profesionalcev za profesionalce
Oprema je delana za vse, ki službujejo v uniformiranih dejavnostih. Namenjena je za vodnike in markerje vključene v IPO, French Ring in mondioring discipline.

Konstantno in aktivno sodelovanje z visoko usposobljenim razredom trenerjev v neprekinjenem procesu ustvarjanja, nam omogoča, da blagovno znamko DingoGear  razvijamo in še izboljšujemo njeno kakovost ter tako dopolnjujemo našo ponudbo.

DingoGear je blagovna znamka, ustvarjena z namenom, da vsak učitelj, pomočnik, vodnik, kinolog ali trener, začuti varnost in funkcionalnost opreme, ki 100% izpolnjuje svojo nalogo.

Na naši strani si pod rubriko K9 svet lahko ogledate osnovne opise treh najbolj popularnih disciplin v športni kinologiji. To so IPO , French Ring in Mondioring. V našem naboru izdelkov pa lahko izberete vse kar za te športne discipline potrebujete.