DINGO GEAR

OPREMA ZA VSE, KI SLUŽBUJEJO V UNIFORMIRANIH DEJAVNOSTIH TER ZA VODNIKE IN MARKERJE VKLJUČENE V DISCIPLINE ŠPORTNE, DELOVNE IN POKLICNE KINOLOGIJE.

Dingo Gear je blagovna znamka večjega družinskega podjetja s sedežem na Poljskem, ki se ukvarja s proizvodnjo opreme za profesionalno usposabljanje psov, ki služijo v policiji, vojski, carini in drugih uniformiranih dejavnostih. Oprema je namenjena vodnikom, kinologom, trenerjem, tudi amaterjem. Namenjena je za vse, ki želijo kvalitetno in trpežno opremo, predvsem pa opremo na profesionalnem nivoju.

Konstantno in aktivno sodelovanje z visoko usposobljenim razredom trenerjev, ki so vedno v neprekinjenem procesu ustvarjanja, nam omogoča, da blagovno znamko Dingo Gear razvijamo in še izboljšujemo njeno kakovost ter tako dopolnjujemo našo ponudbo.

TO SMO MI - PODJETJE ASTOR

O nas 2

Katja kolšek
CEO / SOUSTANOVITELJICA

Vedno za poslovni čvek. Kava? Kdaj? Kje?

O nas 3

TADEJ KOLŠEK
USTANOVITELJ

Ljubitelj mogočnih pasem psov in entuziastičen svetovalec za pasjo prehrano in opremo za poklicno usposabljanje psov.

O nas 4

Astor
tekanje za mavrico

Naš pokojni doberman, ki je postal navdih za ime našega podjetja.

Navkljub mogočni drži psa čuvaja, so ga najbolj poznali kot krotko in prijazno žival.

O nas 5

khan
pasji model/amstaff

Preizkuševalec hrane, priboljškov in opreme. Predvsem imam rad hrano! In priboljške! in hrano! In če dobro pomislim tudi priboljške! Katerekoli! Sem že povedal, da imam rad hrano?!

Khan sprašuje ali mu že slediš na instagramu?!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Kaj pa nam?!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.