Delovna oprsnica COBRA MOLLE CORDURA

210,00  z DDV

Delovna oprsnica Cobra Molle Cordura – Profesionalna taktična oprava za psa z modularnim sistemom MOLLE – model ameriške vojske – je bila narejena iz najboljših in najbolj trpežnih materialov, ki so trenutno na voljo na trgu. Namenjena je vsem delom s psom. Med načrtovanjem so bile uporabljene rešitve, ki psu zagotavljajo največjo zaščito in udobje. Zunanja plast oprsnice je iz nepremočljivega materiala – cordura in obložena z distančno mrežico za boljše dihanje (odpravljanje pasjega znojenja) in udobje nošenja.

Taktični pritrdilni pasovi so zaponke Cobra – izdelek priznanega avstrijskega podjetja Austrialpin, ki se uporablja za alpinizem in ekstremne športe. Pas ima prsni pas, dvojni komplet trakov pod prsmi in 2 ročaja za dvigovanje psa. Pasovi so narejeni iz poliamidnega traku, ki ima v primerjavi z drugimi vrstami trakov (poliester, polipropilen, bombaž) največjo trajnost, trdnost in estetiko. Poliamidni trak je odporen na vremenske razmere, njegova barva je trajna, pri običajni uporabi je neuničljiv.

V zgornjem delu je jermen opremljen z Velcro. Na straneh je pritrdilni sistem MOLLE za priključitev dodatne opreme, dodatkov in Velcro ježkom za personalizacijo in pritrditev opreme.

Taktična oprsnica za psa s sistemom MOLLE je na voljo v naslednjih barvah: črna in kojotno rjava ter v 4 velikostih: (merimo obseg prsnega koša psa, tik za sprednjimi šapami).

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:
Delovna oprsnica COBRA MOLLE CORDURA
210,00  z DDV Select options