IdeaLeash Flextender adapter proti vlečenju na povodcu MEDIUM

39,85  z DDV

Adapter proti vlečenju na povodcu – varnostni pas za psa
Idealeash Flextender adapter za povodec je edini pripomoček, ki ga potrebujete 2-v-1: neverjeten podaljšek za povodec, ki reši težavo, ko pes vleče in žveči povodec, in univerzalni adapter za varnostni pas za varen prevoz vašega psa.
Oblikovali so ga strokovnjaki in znanstveniki za pomoč pri treningu hoje na ohlapnem povodcu. Hkrati zaradi posebnega patenta s spiralno raztegljivo prevleko preprečuje grizenje spodnjega dela povodca.

Patentiran sistem blaženja potegov – preprečuje vlečenje povodca
Patentirana prevleka za zaustavitev grizenja povodca – ščiti vrv pred žvečenjem
Varnostni pas za v avto

 

kako delujejo te inovacije?

Varno potovanje s psom v avtomobilu z eno preprosto napravo
Univerzalni adapter za pripetje za avtomobilski sedež
Popolna svoboda sedenja na zadnjem sedežu ali na tleh
Zmanjšuje posledice nesreč in nenadnega zaviranja (poškodbe vratu itd.)
Psu ne dovoli nevarnega nagibanja skozi okno
Psu ne dovoli, da bi šel na prednji sedež in motil voznika

Doživljenjska garancija na blažilnik udarcev/prevleko za zaustavitev žvečenja. Če boste imeli težave z našimi sistemi, jih bomo popravili ali zamenjali.

BUNGEE SISTEM

Povodec, ki zmanjša vlečenje in varnostni pas za psa

Kot podaljšek za katerikoli povodec, ki ga imate doma

 
Edinstven dizajn združuje vzdržljivost in moč vzmeti s prožnostjo in lahkostjo standardne bungee vrvi. Zmanjšuje tveganje za poškodbe in raztezanje mišic.
Sistem Bungee-Z absorbira moč hitrih potegov. Bolj ko pes vleče, večji odpor čuti! Poleg tega – povodec vedno ostane v svoji dolžini – ob potegih se raztegne na 15 cm.

Kot rešitev za v avto - varnostni pas

 
Sistem absorbira udarce, ki nastanejo zaradi nenadnega zaviranja avtomobila, nesreče ali vlečenja psa (ko hoče iti v sprednji del avtomobila ali se nagniti skozi okno). Močnejša kot je vlečna sila, večji odpor bo čutil pes. Flextender se bo raztegnil do največ 15 centimetrov.

CHEW-STOP SISTEM ZA PREPREČEVANJE GRIZENJA POVODCA + neuničljiv varnostni pas

Povodec, ki ga psi ne grizejo

Kot dodatek za obstoječi povodec

Sistem Chew Stop je brez škodljivih naprav na elektriko ali škodljivih snovi, skrbno oblikovana spiralna prevleka pa ščiti dlesni vašega psa in preprečuje, da bi pes zagrizel v vrv.
 
Naše raziskave so pokazale, da del povodca, ki je najbolj izpostavljen grizenju, ni več kot 70 cm od ovratnice. To smo upoštevali pri oblikovanju prevleke – in vam dajemo 100 % garancijo, da vaš pes ne bo prežvečil vrvi v prevleki.

Kot varnostni pas za v avto

Če imate psa prostega med potovanjem z avtomobilom ima lahko to velike posledice. Pes se lahko nagne skozi okno, predvsem pa se lahko premakne na prednji sedež in zmoti voznika, kar v mnogih primerih povzroči nesrečo.
Zato je tako pomembno, da je naprava 100% učinkovita in varna za psa. Chew Stop System pokriva celotno dolžino Flextenderja in zaradi svoje edinstvene zasnove pes ne more doseči vrvi z zobmi. Brez skrbi, pes ne čuti nikakršne bolečine ali nelagodja – zelo natančno smo preučili zgradbo pasje čeljusti in upoštevali dejstvo, da pes čeljusti ne more premikati vodoravno.
Adapter proti vlečenju na povodcu
IdeaLeash Flextender adapter proti vlečenju na povodcu MEDIUM