Kovinski nagobčnik – gumirana kovina BOKSER

99,90  z DDV

Ta profesionalni kovinski nagobčnik je udoben in univerzalen izdelek, priporočljiv tako za vsakodnevno uporabo za dolge sprehode, kot tudi policijske patrulje in trening vaje.
Posebna zasnova košare omogoča psu, da pravilno diha, pije vodo in jemlje hrano npr. iz roke vodnika. Kovina je prevlečena s posebno gumo, kar preprečuje, da bi usta, nos ali jezik psa zamrznili na kovinske elemente nagobčnika.
Vsi jermeni so izdelani iz najkakovostnejšega pravega usnja, glavno zaponko tipa „klik-klak“ pa je izdelalo priznano podjetje HS. Vse zakovice so izdelane iz kromirane trdne medenine, ki preprečuje korozijo, če ti elementi pridejo v stik z vodo.
Kombinacija trpežne, močne in hkrati lahke košare z usnjenim trakom, ki ga proizvajamo pri Dingo Gear, vam daje profesionalni nagobčnik, ki bo še dolgo postal sestavni del opreme vašega psa.

  • Debel oblazinjen del iz filca ščiti in absorbira večino sile, ki deluje na psa, učinkovito zmanjša možnost kakršnekoli bolečine, tako da pes nestrpno in igrivo ponavlja vajo!
  • Filc pokriva tudi stranske dele pasjih ustnic in ščiti proti odrgninam
Koda Max. dolžina nagobčnika Obseg nagobčnika
S03043 8,5cm 37cm
S03044 10cm 39cm
Šifra: S03043_S03044 Kategorije: , , Oznaki: ,
Kovinski nagobčnik – gumirana kovina BOKSER
99,90  z DDV Select options