Usnjena ovratnica z ročajem DRAGO

58,00 62,00  z DDV

DRAGO je usnjena ovratnica, ki je zahvaljujoč ročaju odlična za profesionalno šolanje, učenje obrambe in vodenja velikega psa. Priporoča se za nemškega ovčarja, belgijskega ali drugega močnega psa. Deluje lahko tako kot običajna ovratnica kot tudi oprsnica.

Glavni trak ovratnice je po obodu podložen z zelo mehko blazino, ki zmanjšuje neprijetne učinke nenadnih sunkov med učenjem obrambe. Ovratnica ima zelo trpežne kromirane okove: sponko in polkrog. Lokacija polkroga vam omogoča, da pritrdite povodec ali vrv in hkrati držite psa. Vsako okovje je izolirano z usnjenim obližem, ki preprečuje stik kovine z dlako psa. Dvojno šivan, mehak in zelo udoben ročaj iz naravnega usnja omogoča enostavno vodenje psa. Ovratnico smo izdelali ročno z veliko pozornostjo do vsake podrobnosti, da zagotovimo varnost psa in njegovega vodnika.

Ne pozabite!

Da ovratnica po sprehodu, še posebej ko se zmoči, ne izgubi svojih lastnosti, jo obrišite s čisto, vlažno krpo in pustite, da se posuši. Po sušenju je treba ovratnico osvežiti s sredstvom za nego usnja. Zahvaljujoč takšnim dejanjem bo ovratnica dolgo sijala v vsej svoji lepoti.

Šifra: S03910-x-S03924 Kategorije: , , , Oznaki: ,
usnjena ovratnica
Usnjena ovratnica z ročajem DRAGO
58,00 62,00  z DDV Select options