Zaščitna obleka za markerja CIVIL – ARAMID

2.100,00  z DDV

Zaščitna obleka za markerja – CIVIL – Skrita obleka je bistveni kos opreme vsakega trenerja policije, vojske, posebnih sil, straže, zaporne službe, K9 in kinoloških klubov. Uporablja se za preverjanje, ali pes dejansko ugrizne nekoga, ki nosi civilna oblačila. Zato je pogosto uporabljeno ime skupine za takšne izdelke “Civilian”, torej CIVIL.

Zaščitna obleka se nosi pod obleko, kar pomaga pri ustvarjanju realnega/dejanskega stanja med treningom. To je zelo pomembno, ker mnogi psi, usposobljeni za obrambo, ne bodo ugriznili ljudi brez očitnega zunanjega rokava/obleke.

OPOZORILO

Upoštevajte, da je uporaba obleke za preizkušanje delovnega psa lahko nevarna, oprema ne more popolnoma zaščititi pred morebitnimi poškodbami markerja! Tudi profesionalna oprema namreč ne more popolnoma zaščititi pred morebitnimi poškodbami, vendar zagotovo zmanjša tveganje večjih poškodb. Oblačila nikoli ne smejo uporabljati trenerji začetniki in/ali osebe, ki nimajo ustreznih izkušenj pri delu s psom, lahko povzročijo zelo resno poškodbo. Obstaja nevarnost hudih poškodb, če izdelek ni pravilno uporabljen.

Zanesljiva kakovost in odličnost omogočata 100% zadovoljstvo uporabnikov.

  • hlače z naramnicami (nastavljivimi po dolžini) iz francoskega materiala in usnja z armirno ojačitvijo (material ARAMID oziroma KEVLAR, ki se uporablja predvsem za ojačitev v neprebojnih jopičih)
  • zaščita meč s ščitniki za noge iz ARAMID materiala – S02013 + S02014
  • kovinski ščitnik za mednožje – S02027
  • vrhnje oblačilo (jakna) iz French Ring materiala in polnega usnja (glej skike) z armirno ojačitvijo in sistemom Velcro za polno pritrditev

Namen oblačila:

Policija, vojska, specialne sile, itd.
Testiran in odobren s strani profesionalnih trenerjev. Zanesljiva kakovost in odličnost izvedbe omogočata stoodstotno zadovoljstvo uporabnika.

Ročno izdelan s strani strokovnjakov za strokovnjake!

GARANCIJA

Zagotavljamo enoletno garancijo na oblačilo uporabljano za trening psov. Med garancijskim obdobjem stroške vseh popravil in prevoza od in do kupca krije Dingo Gear. Ponujamo tudi postgarancijske storitve.

Zaščitna obleka za markerja
Zaščitna obleka za markerja CIVIL – ARAMID
2.100,00  z DDV Select options