Kovinski nagobčnik – gumirana kovina NEMŠKI OVČAR GSD

99,90  z DDV

Ta profesionalni nagobčnik je udoben in univerzalen izdelek, priporočljiv tako za vsakodnevno uporabo za dolge sprehode, kot tudi policijske patrulje in trening vaje. .
Posebna zasnova košare omogoča psu, da pravilno diha, pije vodo in jemlje hrano npr. iz roke vodnika. Kovina je prevlečena s posebno gumo, kar preprečuje, da bi usta, nos ali jezik psa zamrznili na kovinske elemente nagobčnika.
Vsi jermeni so izdelani iz najkakovostnejšega pravega usnja, glavno zaponko tipa „klik-klak“ pa je izdelalo priznano podjetje HS. Vse zakovice so izdelane iz kromirane trdne medenine, ki preprečuje korozijo, če ti elementi pridejo v stik z vodo.
Kombinacija trpežne, močne in hkrati lahke košare z usnjenim trakom, ki ga proizvajamo pri Dingo Gear, vam daje profesionalni nagobčnik, ki bo še dolgo postal sestavni del opreme vašega psa.

  • Debel oblazinjen del iz filca ščiti in absorbira večino sile, ki deluje na psa, učinkovito zmanjša možnost kakršnekoli bolečine, tako da pes nestrpno in igrivo ponavlja vajo!
  • Filc pokriva tudi stranske dele pasjih ustnic in ščiti proti odrgninam
Koda Dolžina nagobčnika Obseg nagobčnika
S03040 10,5cm 35cm
S03041 11,5cm 37cm
S03042 12,5cm 43cm
Šifra: S03040_S03041_S03042 Kategorije: , , Oznaki: ,
Kovinski nagobčnik – gumirana kovina NEMŠKI OVČAR GSD
99,90  z DDV Select options